Logo

4.7/5.0  na osnovu 100+ zadovoljnih klijenata

na osnovu 100+ zadovoljnih klijenata

AGENCIJA ZA NEKRETNINE ZVEZDARA

Najbrža prodaja po najboljim tržišnim uslovima.

Prodaja bez stresa Potpuna ravna sigurnost Brza i laka prodaja

Potpuno besplatna procena vrednosti vaše nekretnine.

Play Video about Img 4605

Potpuno besplatna procena vrednosti vaše nekretnine.

Play Video about Img 4605

Izbor broj #1 za brzu prodaju stanova

Kako funkcioniše ?

Hajmo, korak po korak do prodaje tvog stana. Od početka do kraja.

Pozovi me

Ispričaj mi priču o svom stanu ili popuni obrazac na sajtu pa ću ja tebe pozvati.

Dolazim na adresu

Dogovaramo termin da se izvrši detaljna procena stana.

Foto i video

Pravim fotografije i video turu tvog stana. Na osnovu toga pravim kreativnu strategiju.

Prve ponude

Dolaze prvi kupci, a sa njima i ponude. Vi odaberite na koju bi ponudu pristali.

Potpisivanje ugovora

Nakon odabira ponude, ide potpis kupoprodajnog ugovora.

Brza i laka prodaja

Novac je na tvom računu.

4.7/5.0  na osnovu 100+ zadovoljnih klijenata

4.7/5.0

na osnovu 100+ zadovoljnih klijenata

Pomažem ti da u kratkom roku kupiš ili prodaš nekretninu na Zvezdari.

Zašto baš ova agencija za nekretnine?

Najbržu prodaju

Tvoj stan prvo nudimo kupcima iz naše baze, i na taj način dobijaš najbržu ponudu.

Potpunu pravnu podršku

Advokatski tim je uvek tu za tebe, za kompletnu pravnu i administrativnu podršku u svim aspektima transakcije, uključujući pripremu ugovora, overu kod notara, plaćanje poreza, uknjižbu nekretnine, prenos komunalija i drugo.

Marketing od 5 zvezdica

Uz savremene metode i alate za marketing u promociji vaše nekretnine, kako bismo privukli što veći broj zainteresovanih kupaca ili zakupaca. Moja ponuda je dostupna na sajtu, društvenim mrežama, oglasnim portalima

Objektivnu procenu vrednosti nekretnine

Koristeći napredne metode analize tržišta sa komparativnim analizom i uvidom u zvanični registar cena katastra nepokretnosti, omogućava mi da postavimo realnu cenu koja će privući interesovanje potencijalnih kupaca ili zakupaca.

Pomoć u pregovaranju

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvom u ovoj oblasti, koji će raditi u vašem interesu kako bi postigli najbolje moguće uslove prodaje ili zakupa.

Obavljanje svih poslova do zaključenja prodaje

Nakon što se postigne dogovor, pružam podršku tokom procesa zaključenja posla kako bismo osigurali glatku kupoprodaju. Tu sam uz tebe, tokom celog procesa. Od početka do kraja.

Marketing od 5 zvezdica

Kada to kažem, ozbiljno mislim:

Šta drugi kažu o nama

4.7/5.0   na osnovu 100+ zadovoljnih klijenata

4.7/5.0

na osnovu 100+ zadovoljnih klijenata

Besplatno proceni svoju nekretninu.

Saveti za prodaju nekretnina

Najčešće greške prodavaca prilikom prodaje

Kako pravilno odrediti cenu vaše nekretnine

Kako se kreću cene u Beogradu- Q1 2024

Često postavljena pitanja

Da li ste licencirana agencija za nekretnine, i gde mogu to da proverim?

Naravno, predstavljamo profesionalnu i pouzadnu licenciranu agenciju za nekretnine. Zavedeni pod brojem 947 u Registru posrednika u prometu nepokretnosti kod Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine.

Koje je područje rada agencije za nekretnine?

Agencija za nekretnine Zvezdara, radi prodaju nepokretnosti na teritoriji opštine Zvezdara i to u sledećim krajevima: Vukov spomenik, Slavujev venac, Bulbulder, Đeram, Lion, Lipov lad, Cvetkova pijaca, Konjarnik, Mirijevo, Zeleno brdo, Veliki mokri lug, Mali mokri lug.

Da li prodajete nekretnine u postupku legalizacije?

Poštovana, ne prodajem nekretnine u postupku legalizacije.

Koje nekretnine prodajete?

Naša agencija je  specijalizovana za prodaju stanova, kuća, poslovnih prostora, kao i iznajmljivanje stanova, kuća ili poslovnih prostora u glavnom gradu Srbije- Beogradu. 

O Predragu- profesionalnoj i licenciranoj agenciji za prodaju nekretnina

Predrag Nikolić je iskusan i licenciran agent za nekretnine, sa preko 9 godina iskustva, koji je spreman da vam pruži kvalitetnu uslugu i savetovanje u svim fazama procesa kupoprodaje ili zakupa. Već 6 godina, Predrag je i vlasnik agencije za nekretnine  sa misijom da vam olakšamo i ubrzamo realizaciju vaših želja i potreba, uz maksimalno poštovanje vaših interesa i zahteva.

Koja je misija agencije za nekretnine?

Moja agencija za nekretnine sa sedištem u Beogradu i ja sa svojim  iskustvom i stručnošću tu smo kako bi vam olakšali proces prodaje ili iznajmljivanja vašeg stana. Posvećenost klijentu i profesionalni pristup osiguravaju da vaša nekretnina bude predstavljena na najbolji mogući način, privlačeći prave kupce ili zakupce jer je prodaja stanova ili izdavanje stanova ili poslovnih prostora vrlo zahtevan proces.

Za koga je ova agencija za nekretnine?

Ako ste vlasnik stana, kuće, poslovnog prostora na opštini Zvezdara i želite da prodate ili iznajmite nepokretnost, ne oklevajte da me kontaktirate. Uvek stojim na raspolaganju sa svojom stručnošću, iskustvom, znanjem, personaliziranom pristupom,  svakom klijentu se posvetim maksimalno jer ne radim na veliko, i sveobuhvatnim uslugama kako bi vam pomogao da ostvarite svoje ciljeve s vašom nekretninom.

Kolike su razlike između oglašenih i prodajnih cene stanova na Zvezdari?

Stanovi se u proseku prodaju između 10 i 20 posto manju cenu od oglašavanih na teritoriji opštine Zvezdara. Novogradnja ima manja odstupanja, i to u situaciji kada su stanovi već neko vreme na tržištu. Najveća odstupanja su u starogradnji.

Koliki je udeo kuća, a koliki stanova na tržištu nekretnina?

Prema podacima RGZ-a za četvrti kvartal 2023. godine, za kuće je izdvojeno 134,1 miliona evra, tako da kuće iznose 8% od ukupne vrednosti, dok je za stanove izdvojeno 871,5 miliona evra. Promet stanova čini 51% od ukupno prometovane vrednosti nekretnina.

Koje su mane na tržištu nekretnina u Beogradu?

Jedan od najvećih izazova tržišta je nedostatak kvalitetnih objekata. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u Beogradu je u 2023. godini izgrađeno samo 4.621 stambeni objekat, što je za 11,8% manje nego u 2022. godini. Osim toga, mnogi od postojećih objekata su stari, neodržavani, energetski neefikasni i neispunjavaju standarde savremenog stanovanja. Zbog toga, kupci često imaju problema sa pronalaženjem adekvatnog stana ili kuće koji bi zadovoljio njihove potrebe i želje.

Drugi veliki izazov tržišta  je visoka cena. Prema podacima portala Nekretnine.rs, prosečna cena kvadratnog metra stana u Beogradu u martu 2024. godine je iznosila 2.163€, što je za 6,7% više nego u istom mesecu prošle godine. Cene nekretnina u Beogradu su među najvišima u regionu, a često i u Evropi, što otežava pristup nekretninama za većinu građana. 

Treći veliki izazov tržišta je pravna nesigurnost. Mnoge nekretnine  imaju neuređenu ili nepotpunu dokumentaciju, što može dovesti do problema prilikom kupovine, prodaje, izdavanja ili nasleđivanja nekretnine.

Koliko traje prodaja nepokretnosti na Zvezdari?

Stanovi se prodaju u proseku u roku od 3-6 meseci, dok kod kuća period prodaje traje i preko godinu dana. Sa druge strane novogradnja često se i najbrže rasproda i to pre nego što se krene sa zidanjem objekata.

4.7/5.0   na osnovu 100+ zadovoljnih klijenata

4.7/5.0

na osnovu 100+ zadovoljnih klijenata

Najbrža prodaja po najboljim tržišnim uslovima.